50 jaar

Jubileum zwembad De Zwaoi

Er worden deze zomer meerdere activiteiten georganiseerd rond het 50 jarig jubileum van ons zwembad in Valthermond.Zwem4daagse 10 t/m 14 juli

Ook dit jaar kunnen jullie weer jullie baantjes trekken om zo aan het eind van de week de felbegeerde medaille te ontvangen. Tevens is er elke avond na de vierdaagse een activiteit georganiseerd!

V_zwem4daagse1.jpg

Maandag 10 juli SNEL NAAR DE BEL

Dit spel wordt gespeeld via onze brede glijbaan. Uiteraard is het de bedoeling om in de snelste tijd de bel te luiden. Doe mee en win een leuke prijs!

Dinsdag 11 juli DEMONSTRATIE BRANDWEERKORPS 2e EXLOERMOND

Onze brandweermannen zorgen weer voor een mooie watershow.

Woensdag 12 juli LUCHTBEDDENRACE

Op een luchtbed zo snel mogelijk naar de overkant. Ook hiermee kun je wat winnen!

Donderdag 13 juli PENALTY’S SCHIETEN

Via een penalty shoot-out met als doelmannen onze badmeesters Bram en Marco dien je zoveel mogelijk doelpunten te scoren. De topscoorder heeft prijs!

Vrijdag 14 juli SCHUIMDISCOPARTY

Een leuk afsluitingsfeest met een DJ en SCHUIM. Wat wil je nog meer!?

Tevens is er voor de kleinsten de hele week een springkussen op het veld en een grabbelton. Ook hebben we weer een verloting waarmee je leuke prijzen kan winnen. Uiteraard is er gelegenheid voor het nuttigen van een o.a. lekkere hamburger en drankje.

Dus komt allen en geef je op bij de kassa van het zwembad.

Kosten abonnementhouders € 7,50 en voor niet-abonnees € 10,=.


Voor meer informatie stuur een email of kijk op de Facebook pagina van het zwembad!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.