Disclaimer

Disclaimer
Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site aantreft bij ons, of zijn overgedragen aan ons, of de informatie is vrij van rechten. Mocht u toch van mening zijn dat wij niet beschikken over de rechten op bepaalde teksten of foto's, dan vragen we u om contact met ons op te nemen zodat wij passende maatregelen kunnen nemen.

Zichtbaarheid op foto's

Voor we foto's op deze website plaatsen, hebben we medewerkers en gasten gevraagd of ze bezwaar hebben tegen publicatie van deze foto's. Mocht u toch bezwaar hebben tegen publicatie van een foto, dan vragen we u om per email contact met ons op te nemen, zodat wij deze foto kunnen verwijderen of vervangen. Stuur dan een email naar webmaster@natrisoft.nl

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.