Zwemvierdaagse

Een feest voor iedereen!

De Zwem4daagse is al sinds 1970 hét vierdaagse zwemevenement van Nederland. Een jaarlijks terugkerend evenement van 4 dagen voor jong en oud. Vaak wordt de Zwem4daagse over 5 dagen georganiseerd, zodat je een dag kunt missen.

E_zwem4daagse5.jpg

We organiseren de zwem4daagse in onze zwembaden in verschillende weken. Dit zijn de data voor 2024:

  • 1 t/m 5 juli De Buiner Streng
  • 8 t/m 12 juli De Leewal
  • 15 t/m 19 juli De Zwaoi

Kinderen die meedoen moeten minimaal in het bezit zijn van een A diploma. De kosten zijn 12,50 euro per persoon inclusief entree. Bij deelname met een zwemabonnement zijn de kosten 8,50 euro per persoon. U kunt zich opgeven bij de receptie en op de startdag in het zwembad van uw keuze.

Op deze dagen wordt het banenbad op deze dagen in de avonduren geheel gebruikt voor de Zwem4daagse, doorgaans tussen 17:30 en 19:30 uur maar dat kan verschillen per zwembad. Overdag zijn de baden op de gebruikelijke tijden en tarieven open voor alle gasten.

Op elk van die dagen kun je de afstand zwemmen en deelnemen aan extra activiteiten en extra hapjes eten. Het is een feestelijk evenement. Wil je alvast in de sfeer komen dan kun je een paar foto's bekijken op deze pagina.

Na afloop van deze week vol zwemplezier ontvang je de Nationale Zwem4daagse-medaille. Vaste deelnemers weten dat medailles oplopend genummerd zijn, zodat je elk jaar een andere medaille krijgt. Zo kun je een hele verzameling aan leggen!

Zien we jou ook in een (of meer!) van onze zwembaden?

E_zwem4daagse3.jpg

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.