Doelgroepen

Sporten in groepsverband

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom bieden we verschillende activiteiten aan. Veel mensen trekken dagelijks in hun eentje een flink aantal baantjes, maar niet iedereen vind dat leuk. Sommige mensen vinden het leuker om met een groep iets te doen. Voor die mensen bieden we lessen in groepen, zoals Aquajoggen.

Aquajoggen

Aquajoggen is een groepsles die geschikt is voor iedereen die van sport houdt en die dit op een leuke en gezellige manier wil beleven. In het water werk je met muziek aan je conditie door gevarieerde oefeningen. De oefeningen zijn gemakkelijk te volgen en worden uitgevoerd onder professionele begeleiding van een instructeur.

Doelgroepen_Aquafitness1.jpg

Aquajoggen is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, zwemvaardigheid of conditie. Aquajoggen is een watertraining waarbij tegen de weerstand van het water wordt gewerkt. Aquajoggen is goed voor lichaam en geest, wist je dat een half uur Aquajoggen ongeveer gelijk staat aan 50 minuten joggen op het land?

Aquajoggen kan in Exloo en in Valthermond, vraag even in deze zwembaden wanneer de lessen starten!

Bootcamp

Bootcamp is een echte training waarbij je zowel conditie als je kracht verbetert. Door de weerstand van het water versterk je je spieren op een effectieve manier. Bovendien loop je in het water weinig kans op blessures. Het is een uitdagende training met veel verschillende oefeningen. Het is pittig, maar voor (bijna) iedereen te doen. Je kunt tijdens de training je eigen tempo aanpassen!

Bootcamp lessen worden gegeven in Valthermond, vraag even in dit zwembad wanneer de lessen starten!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.