De Buiner Streng

Nieuw-Buinen

Openluchtbad de Buiner Streng in Nieuw-Buinen biedt een apart peuter/kleuterbad en een groot bad dat is verdeeld in een ondiep deel met een glijbaan en een diep wedstrijdbad.

NB_Recreatiebad1.jpg

Tussen het ondiepe recreatiebad en het diepe wedstrijdbad is een brug geplaatst, waarop de rollen met de afdekmatten zijn gemonteerd. Met deze matten wordt veel energie bespaard. Aan de andere kant van de brug vinden we dus het wedstrijdbad.

NB_Wedstrijdbad1.jpg

Naast het wedstrijdbad is een overdekte tribune geplaatst. Dus ook op de dagen dat het weer even tegen zit... dan kun je hier lekker droog zitten!

NB_Wedstrijdbad2.jpg

De zwembad zelf is van een kleinere formaat dan de andere zwembaden van Zwembaden Borger-Odoorn. Maar het is er zeer knus en je hebt er alle ruimte als je wilt banenzwemmen of spelen. Voor de zonaanbidders is er grote heuvelachtige zonneweide - met zowel zon als schaduw - om heerlijk te kunnen luieren... of spelen!

NB_Ligweide.jpg

Net als in de andere baden van Zwembaden Borger-Odoorn is ook hier een gezellig groep banenzwemmers, zowel in de ochtend als avonduren. Deze groepen genieten niet alleen van het zwemmen, maar regelmatig ook van een lekker bakkie koffie en een plak cake!

NB_koffie1.jpg


Voorzieningen

Zwembad De Buiner Streng heeft o.a. deze voorzieningen:

  • Wedstrijdbad 25m
  • Recreatiebad met kleine glijbaan
  • Peuterbad
  • Tafeltennistafel
  • Speeltoestellen
  • Speel en ligweide (met zon en schaduw)
  • Kiosk

We verwelkomen je graag in zwembad De Buiner Streng in Nieuw-Buinen!

De Buiner Streng Jeugd

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.